Opštinski Odbor Srpske napredne stranke Bogatić ove nedelje je organizovao nekoliko stranačkih aktivnosti. Sproveli su akciju radno humanog karaktera kod jednog našeg teško bolesnog sugrađanina. Danas su aktivisti OO SNS Bogatić održali Info štand u centru Bogatića ispred stranačke prostorije.

Povodom posete i akcije uređenja dvorišta našem sugrađaninu OO SNS Bogatić je izdao sledeće saopštenje koje prenosimo u celosti:

„Naprednjaci Opštinskog odbora SNS Bogatić nastavljaju sa sprovođenjem akcija radno-humanitarnog karaktera.
Lep i sunčan dan iskoristili su da posete teško bolesnog sugrađanina koji živi sam i otežano se kreće. Naši vredni i humani aktivisti su kompletno uredili dvorište, tako što su pokosili trava, uredili živu ogradu i pokupili i uklonili otpatke sa zelenih površina.
Opštinski odbor Bogatić organizovanjem i sprovođenjem ovakvih i sličnih akcija želi da pruži podršku i olakša svakodnevni život onim članovima naše lokalne zajednice koji zbog narušenog zdravstvenog stanja nisu u mogućnosti da sami brinu o sebi i okolini.
U narednom periodu nastavićemo ovakav vid angažovanja jer je društveno odgovoran i plemenit, a našim aktivistima pruža osećaja radosti i zadovoljstva.“

Povodom održavanja info štanda OO SNS Bogatić je izdao sledeće saopštenje koje prenosimo u celosti:

„Danas su, u prepodnevnim časovima aktivisti Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Bogatić, u centru naše varošice održali novi info štand.
Pijačni dan su iskoristili na najbolji mogući način, kako bi svojim sugrađanima delili stranački SNS Informator u kome se javnost upoznaje sa najznačajnijim i najsvežijim informacijama koje se tiču naše zemlje, ali i rada i postignutih rezultata svih Gradskih i Opštinskih odbora Srpske napredne stranke.
Vredni i raspoloženi aktivisti bili su na raspolaganju za sva pitanja i informacije koje su zanimale naše sugrađane.
U neposrednom razgovoru sa njima, svojim prvim komšijama i susedima, uverili su se u veliku podršku koju uživa politika koju sprovodi Srpska napredna stranka i predsednik Aleksandar Vučić, ali i naš Opštinski odbor Bogatić.
Takođe, ovom prilikom čuli su i brojne predloge i mišljenja na koji način ubrzati dalji privredni razvoj naše lokalne samouprave.“

By Bogatić Info

Nezavisni informativni portal - Vesti iz opštine Bogatić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *