Darko Mašić, direktor Turističke organizacije Bogatić, danas je na sednici Skupštine Opštine Bogatić obrazložio i upoznao odbornike sa investicijom vrednom preko tri miliona evra u kojoj će biti zaposleno oko sedamdeset radnika iz opštine Bogatić.

Danas na četvrtoj sednici SO Bogatić doneto je rešenje o otuđenju neizgrađenog građevinskog zemljišta bez naknade investitoru Privrednom društvu „SENSUSS STILL“doo Beograd, radi realizacije projekta izgradnje hladnjače i sušare za voće i povrće.

„Ovo je osmi ili deveti korak učinjen po pitanju ovog otuđenja i dovođenja investicije u Bogatić i pretposlednji čin, kada se usvoji ovaj predlog, jer posle sledi samo potpisivanje ugovora sa predsednikom Opštine, bankarska garancija i investitor ulazi u posed. 


Imamo saglasnost Vlade Republike Srbije na ovaj ugovor. radi se o investiciji vrednoj preko tri miliona evra, gde će se zaposliti najmanje sedamdeset ljudi. 


S obzirom na vrednost zemljišta, koja je procenjena od strane republičkih organa, nama će se kroz razne doprinose i takse koje ubiramo, ova investicija vratiti za četiri godine“, rekao je za skupštinskom govornicom direktor TOOB Darko Mašić.


Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *