Delegacija opštine Bogatić zajedno sa predstavnicima udruženja „Caritas Šabac“ bila je u dvodnevnoj poseti opštini Leposavić na Kosovu i Metohiji.

Poseta je imala humanitarni karakter, jer su našem narodu i Srpskoj pravoslavnoj crkvi donirana određena finansijska sredstva, računarska oprema i dečija garderoba.

Predsednik opštine Bogatić Milan Damnjanović zahvalio se domaćinu na ukazanom gostoprimstvu i tom prilikom se prisutnima obratio sledećom rečima:

„Izuzetno smo srećni i duhovno ispunjeni što smo danas zajedno sa svima vama, na našem Kosovu i Metohiji, sa našim ponosnim i hrabrim narodom, našom braćom i sestrama. Došli smo da vas podržimo i ohrabrimo u vašoj dugoj i teškoj borbi za opstanak na vekovnim srpskim ognjištima.

Puno nam je srce kad vas vidimo ovako složne i jedinstvene, vredne i uporne, ali pre svega, nasmejane i optimistične i vaš takav pristup nam budi nadu u dolazak nekog lepšeg i boljeg sutra. Opština Bogatić u skladu sa svojim mogućnostima kontinuirano organizuje i sprovodi akcije ovakvog tipa, a sa velikim zadovoljstvom i entuzijazmom sa takvom praksom ćemo nastaviti i ubuduće“.

By Bogatić Info

Nezavisni informativni portal - Vesti iz opštine Bogatić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *