Danas je našu opštinu Bogatić posetila potpredsednica Vlade Republike Srbije i ministarka za rudarstvo i energetiku gospođa Zorana Mihajlović. Predsednik opštine Bogatić Milan Damnjanović uputio je zahvalnost potrpesednici Vlade Republike Srbije Zorani Mihajlović na današnjoj poseti.

Prenosimo tekst saopštenja predsednika opštine Bogatić Milana Damnjanovića u celosti:

„Želim da uputim zahvalnost potpredsednici Vlade Republike Srbije i ministarki za rudarstvo i energetiku gospođi Zorani Mihajlović na današnjoj poseti opštini Bogatić.

Imali smo jedan konstruktivan i sadržajan radni sastanak sa mnoštvom tema, a mi smo se zaista potrudili da je bliže upoznamo sa svim značajnim projektima koje smo već uspešno realizovali, kao i sa onima koje tek planiramo u budućnosti. Naročito se to odnosi na oblast obnovljivih izvora energije i na geotermalne potencijale kojima opština Bogatić raspolaže i toj temi smo posvetili najviše pažnje, jer predstavlja naše prirodno bogatstvo i suštinski najveću razvojnu priliku.

Izražavam zadovoljstvo činjenicom da smo dobili podršku za do sada urađeno, što me je posebno obradovalo jer pokazuje da smo na pravom putu. Pred nama je još mnogo posla, a iskreno verujem da ćemo današnju posetu iskoristiti na najbolji mogući način i i interesu svih građana opštine Bogatić.“

By Bogatić Info

Nezavisni informativni portal - Vesti iz opštine Bogatić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *