Preko pedeset grla nadmetalo se danas na poslednjem ovosezonskom galopskom sastanku na hipodromu u Bogatiću. Peti trkački dan na hipodromu u Bogatiću danas je protekao u znaku trke trogodaca i starijih grla, posvećene 10. septembru Danu opštine. Pobednik ove trke na stazi dugoj 2.400 metara je First Trought, koja je u vlasništvu Hadžića, a u sedlu je bio Šašić. Vlasniku pobedničkog grla, osim novčane nagrade, uručen je pehar u trajno vlasništvo, dar Opštine Bogatić. Pehar je uručio Matija Milovanović, pomoćnik predsednika Opštine Bogatić.

U trci „Mačvanski dvogodački kup“ na stazi dugoj 1400 metara pobedio je Impressive Boy, na drugo mesto plasirala se Keep Queally, trećeplasirani je bio Columbo, a četvrta je bila Shila. Predsednik KK „Mačvanin“, Dragan Ružić, uručio je pehar vlasnicima grla Impressive Boy.

Dvanaest trogodih i starijih grla trčalo je u trci „Mačva“, na distanci od 1300 metara. Merc je pobedila, druga je bila Chattri, treća je Gaugamela, a četvrti Allocator, San Rocco Team-a. Član Upravnog odbora trka i direktor JKP „Bogatić“, Vladan Popadić, predao je pobednički pehar porodici Vasiljević.

Handikap I trka „Dunav osiguranje“ u kojoj je galopiralo jedanaest sjajnih grla na 1400 metara pobedio je Achilles, drugi je bio Waslawi, trećeplasirani je bio Tajson, a četvrti Magisztrat. Mirjana Đurković je ispred kompanije „Dunav osiguranja“, uručila pehar vlasniku grla Achilles.

„Memorijal Dušana Maravića“ je trka Kategorije III, za trogoce na 1700 metara. Stolen Time je pobedila, drugoplasirana je bila Varenna Storm, treća je Scarlet Love, a četvrta La Koket. Marko Jovanović predao je pehar pobedničkom grlu.

U glavnoj trci dana „Opštine Bogatić“ za trogoda i starija grla, na distanci dugoj 2400 metara, trčalo je sedam galopera. Ubedljivo je pobedilo grlo First Thought, na drugo mesto se plasirala Show Noverre, treća je bila Mojito i četvrti El Naseri. Pomoćnik predsednika Opštine Bogatić, Matija Milovanović uručio  je pehar Mersedu Hadžiću, za pobedu grla First Thought.

Organizator trka je Konjički klub „Mačvanin“. Galopska sezona na hipodromu u Bogatiću završena.

By Bogatić Info

Nezavisni informativni portal - Vesti iz opštine Bogatić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *