Odigrano je i poslednje 30. kolo Međuopštinske lige grupa „Mačva“ u sezoni 2020/21. FK „Lipolist“ iz Lipolista osvojio je prvo mesto i tako se plasirao u viši rang takmičenja Mačvansku Okružnu ligu.

Fudbaleri „Lipolista“ gostovali su poslednje kolo u Mačvanskom Belotiću ekipi FK „Napredak“ i zasluženo pobedili sa 3:0. Utakmica je igrana pred velikim brojem gledalaca uz perfektnu organizaciju domaćina.

„Milicionar“ koji je zabeležio sve pobede u prolećnom delu i koji je disao za vrat prvoplasiranom „Lipolistu“ i pored ubedljive pobede protiv „Mladosti“ u Mačvanskom Metkoviću zaostatak o tri boda nije mogao da sustigne.

U ostalim utakmicama, „Budućnost“ iz Zminjaka nije došao u Salaš Crnobarski tako da je utakmica registrovana službenim rezultatom za „Slobodu“. „Gorki“ je u Glušcima u utakmici bez nekog značaja bio bolji od „Budućnosti“ iz Dobrića. Omladinac iz Bogatića bio je slobodan u ovom kolu.

Iz lige su ispali „Partizan“ iz Drenovca, „Zadrugar“ iz Mačvanskog Pričinovića i „Premijer“ iz Badovinaca koji je ranije istupio iz takmičenja.

„Omladinac“(BO), „Mladost“ i „Sloboda“ očekuju rasplet u Mačvanskoj okružnoj ligi od čega će im zavisiti opstanak u Međuopštinskoj ligi grupa „Mačva“.

Pogledajte rezultate poslednjeg kola, kao i konačnu tabelu u sezoni 2020/21:

(Video snimak utakmice u Belotiću: FK „Napredak“ – FK „Lipolist 0:3 – MAČVA INFO – video prilog)

By Bogatić Info

Nezavisni informativni portal - Vesti iz opštine Bogatić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *