Nakon jednomesečne pauze ponovo se zakotrljala lopta na gradskom stadionu u Bogatiću. Predvođeni novim predsednikom, ambicioznim Ivanom Marinkovićem, i novim trenerom Žarkom Todorovićem, crveno – crni su posle izvršene prozivke, odradili i prvi trening i tako zvanično započeli pripreme za novu sezonu u srpskoligaškom fudbalskom karavanu.

„Došlo je i do određenih kadrovskih promena, neki igrači više nisu članovi našeg tima, i njima želimo sve najlepše u nastavku karijere, dok su redove trenera Todorovića pojačali uglavnom povratnici, golman Nemanja Radić iz Vidojevice, internacionalci iz Indije Demir Avdić i Vladimir Molerović, Darko Adamović i Nikola Kovačević iz Sloge Bogosavac, sa kojima je stigao zajedno i Mladen Popović, potom Filip Blagojević iz krupanjskog Rađevca, dok je možda i najzvučnije pojačanje iskusni Ivan Obrovac, doskorašnji zamenik kapitena šabačke Mačve.

Sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavamo da se posle veoma uspešne karijere u svoj matični klub vratio Ognjan Damnjanović, ali ovaj put u ulozi pomoćnog trenera, posle odluke da okači kopačke o klin. Očekujemo da se u narednom periodu ekipi priključi još 4-5 igrača, kako bi bogatinska Mačva ušla u predstojeće izazove što jača i tako igrala zapaženu ulogu u prvenstvu“, saopštili su iz FK „Mačva 1929“ Bogatić.

(Izvor:Facebook/FKMačvaBogatić)

By Bogatić Info

Nezavisni informativni portal - Vesti iz opštine Bogatić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *