U isto vreme, juče oko 2 sata, u Bogatiću su se dogodile dve saobraćajne nezgode usled sletanja sa puta u krivinama. Jedan vozač je nepovređen, a drugi je zadobio teške telesne povrede opasne po život.
U Ulici Branka Đonlića teško je povređen M.D. (48) iz Bogatića. Na mestu nezgode ekipa hitne službe Doma zdravlja ga je zetekla bez svesti i hitno je transportovan u urgentni prijem u šabačku bolnicu. Nakon obavljene dijagnostike prebačen je na neurohirurgiju Kliničkog centa u Beogradu.
U krivini u Ulici Mike Mitrovića državljanin BiH je izgubio kontrolu i automobilom udario u zaštitni branik pored puta. Prošao je bez povreda i u skraćnom postupku je saslušan kod sudije za prekršaje.
Na istom mestu pre sedam dana u saobraćajnoj nezgodi takođe usled sletanja sa puta R.M. (20) iz Majura je zadobila povreda glave opasne po život.
Izvor Telegrafa je naveo da vozači nisu bili u alkoholisanom stanju, a uzroke nezgoda istragom utvrđuju pripadnici policijske stanice u Bogatiću koji su obavili uviđaj.

(Izvor: D. G. / Telegraf)

By Bogatić Info

Nezavisni informativni portal - Vesti iz opštine Bogatić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *