Predsednik Opštine Bogatić Milan Damnjanović je danas sa saradnicima posetio akciju dobrovoljnog davanja krvi i školicu crtanja i slikanja „Svetlost“ u parku ispred zgrade KOC-a Bogatić.

U sklopu obeležavanja 10. septembra, Dana opštine Bogatić, Crveni krst Bogatić je u saradnji sa Sindikatom Mup-a, danas organizovao vanrednu akciju davanja krvi od 10 do 15 časova na stadionu fudbalskog kluba „Mačva 1929“ iz Bogatića.

„Došli smo da ispratimo ovu divnu akciju i podržimo sve plemenite ljude koji će putem humanog gesta pomoći svima onima, kojima je pomoć u ovom trenutku preko potrebna.“

Takođe, u parku ispred zgrade Kulturno-obrazovnog centra, izložbu radova svojih polaznika organizovala je školica crtanja i slikanja „Svetlost“.

„Naša nadarena deca su nas upoznala sa očigledno razvijenim umetničkim sposobnostima, različitim slikarskim tehnikama i nadasve oduševila svojim likovnim talentom u vidu visokog nivoa kreativnog izraza“, navodi se u saopštenju Milana Damnjanovića, predsednika Opštine Bogatić.

(Izvor: Kabinet predsednika Opštine Bogatić)

By Bogatić Info

Nezavisni informativni portal - Vesti iz opštine Bogatić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *