Povodom Dana opštine Bogatić, Crveni krst Bogatić u saradnji sa Nezavisnim sindikatom MUP-a, organizovao je vanrednu akciju davanja krvi na stadionu FK „Mačva“ u Bogatiću.

Akciji DDK, su se u velikom broju odazvali članovi sindikata policije, kao i meštani iz cele opštine. Na akciju je došlo 62 davaoca, a posle lekarskog pregleda krv je dalo njih 52.

Davaoce krvi su obišli predsednik Opštine Bogatić Milan Damnjanović i pomoćnik predsednika Opštine Bogatić Matija Milovanović.

„Došli smo da ispratimo ovu divnu akciju i podržimo sve plemenite ljude koji će putem humanog gesta pomoći svima onima, kojima je pomoć u ovom trenutku preko potrebna“, rekao je Milan Damnjanović, predsednik Opštine Bogatić.

Veselin Nikolić, predsednik Nezavisnog sindikata MUP-a, istakao je da su njegovi ljudi uvek spremni da pomognu akcije dobrovoljnog davalaštva, naročito sada kada slušamo svakodnevne apele da je krv svih grupa preko potrebna.

Sledeća Akcija dobrovoljnog davanja krvi biće organizovana u Glušcima ispred Mesne zajednice u nedelju 12.09.2021. godine od 09:00 d0 14:00 časova.

By Bogatić Info

Nezavisni informativni portal - Vesti iz opštine Bogatić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *