Tatjana Matić, ministarka trgovine, turizma i telekomunikacija u vladi Republike Srbije, boravila je danas u radnoj poseti Opštini Bogatić.

U razgovoru sa rukovodstvom Opštine Bogatić, nakon prezentacije turističkih potencijala i do sada postignutih rezultata, razgovaralo se o realizaciji novih projekta koji će doprineti razvoju turizma, a koji obuhvataju infrastrukturne projekte sa eksploatacijom geotermalne vode i unapređenje kulturnog nasleđa u funkciji turističke ponude.
Predsednik opštine Bogatić Milan Damnjanović nakon posete ministarke Tatjane Matić je izjavio:

„Želim da izrazim veliko zadovoljstvo zbog današnje posete ministarke Tatjane Matić, koja nas je na samom početku ove godine obradovala svojim dolaskom i da joj se naravno zahvalim na tome. U ovom trenutku nam to zaista mnogo znači, jer podrška Vlade Republike Srbije i njenih ministarstava, kao i predsednika Vučića je krucijalna za snažniji i brži privredni razvoj opštine.
Danas smo imali konstruktivan i sadržajan radni sastanak na kome smo se dotakli mnoštva tema i gde smo konstatovali da ćemo u narednom periodu još bliže i kvalitetnije sarađivati u realizaciji nekoliko značajnih projekata, naročito u oblasti turizma.

Mi kao lokalna samouprava smo sebi postavili visoke ciljeve i zadatke – želimo da širimo krug prijatelja, da sarađujemo sa svima, da učinimo značajniji iskorak na svakom polju i da na taj način opštinu Bogatić učinimo vidljivijom, značajnijom i prosperitetnijom. Ovu današnju posetu predstavnika Vlade Republike Srbije treba posmatrati upravo i u tom kontekstu.“

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *