Juče i danas su odigrane utakmice 18. kola Mačvanske okružne lige. „Drina“ iz Badovinaca nastavila je i sa proleća silovito i ubedljivo, dobila „Gučevo“ iz Banje Koviljače. „Hajduk Stanko“ igrao samo nerešeno u Crnoj Bari sa „Milan Orlić“ iz Novog sela, uprava bi trebala da se uputi sa protokolom oko izmene igrača. „Vidojevica“ dobila minimalno „Mladi borac“ iz Dublja iako su gosti mogli i morali bolje odigrati. „Duško“ gostovao u Petkovici ekipi „Cera“, junački se borio, ali ipak favorizovani domaćini iz penala upisali tri boda, igra Klenjana u subotu delovala je optimistički, tako da očekujemo mnogo bolje rezultate u nastavku prvenstva.

MAČVANSKA OKRUŽNA LIGA 18.kolo

FK Vidojevica – FK Mladi borac 1:0

FK Cer – FK Duško 1:0

FK Gučevo 1929 – FK Drina 0:3

FK Hajduk Stanko – FK Milan Orlić 0:0

„Drina“ iz Badovinaca je trenutno prva na tabeli, „Hajduk Stanko“ četvrti, „Mladi borac“ deveti, „Duško“ je na začelju tabele.

U sledećem 19. kolu koji se igra 13/14. marta FK „Drina“ u derbiju kola dočekuje u Badovincima drugoplasiranu ekipu FK „Cer“ Petkovica, utakmica koja će već na startu prolećnog dela odlučiti dosta toga, naprimer ko će od ove dve ekipe otići u Zonu. FK „Hajduk Stanko“ gostuje u Pocerskom Pričinoviću ekipi FK „Mladost“, trebali bi Crnobarci sa tog gostovanja da donesu tri boda. Takođe, trebali bi u narednom kolu da očekujemo u Dublju i pobedu FK „Mladog borca“, jer im u goste dolazi ekipa FK „Cer“ iz Jadranske Lešnice sa kojom može da se igra i pobedi. U Klenje dolazi jedna od najnezgodniji ekipa u ligi, FK „Jedinstvo“ iz Štitara, nadamo se da će FK „Duško“ zaigrati i izvući povoljan rezultat.

By Bogatić Info

Nezavisni informativni portal - Vesti iz opštine Bogatić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *