Na 21. sednici Skupštine opštine Bogatić, pred odbornicima se našlo ukupno 12 tačaka dnevnog reda.
Najznačajnija tačka dnevnog reda bila je predlog Odluke o drugoj izmeni i dopuni Odluke o budžetu opštine Bogatić za 2022. godinu.
Takođe, usvojen je predlog Zaključka o usvajanju Operativnog plana zimskog održavanja opštinskih puteva i ulica na području opštine Bogatić za zimski period 2022/2023 godina, kao i predlog Rešenja o utvrđivanju prosečnih cena kvadratnog metra odgovarajućih nepokretnosti za utvrđivanje poreza na imovinu za 2023. godinu na teritoriji opštine Bogatić i određivanje prosečnih cena odgovarajućih nepokretnosti na osnovu kojih je za tekuću godinu utvrđena osnovica poreza na imovinu za nepokretnosti obveznika koji ne vode poslovne knjige, koje se nalaze u najopremljenijoj zoni.
Nakon raspisanog i sprovednog javnog konkursa, pred odbornicima se našao i predlog Rešenja o imenovanju direktora Kulturno – obrazovnog centra „Bogatić“. Većinom glasova prisutnih, za direktora ove ustanove, na mandat od četiri godine, imenovan je Ivan Ostojić iz Salaša Crnobarskog, magistar nauka iz oblasti opšteg muzičkog vaspitanja.

(Izvor: Kabinet predsednika opštine Bogatić)

By Bogatić Info

Nezavisni informativni portal - Vesti iz opštine Bogatić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *