U maloj sali Skupštine opštine Bogatić održana je 17. sednica Opštinskog veća opštine Bogatić – poslednja u ovoj kalendarskoj godini.

Članovi Opštinskog veća razmatrali su ukupno 13 tačaka dnevnog reda. Prisutno je bilo osam članova Opštinskog veća, a sednicom je predsedavao zamenik predsednika Opštinskog veća Teodor Teodorović.

Najznačajnija tačka dnevnog reda bila je utvrđivanje predloga Odluke o budžetu opštine Bogatić za 2022. godinu.

Članovi Opštinskog veća jednoglasno su utvrdili i predlog Kadrovskog plana Opštinske uprave, Opštinskog pravobranilaštva, stručnih službi i Kabineta predsednika opštine Bogatić za 2022. godinu, kao i predlog Zaključka o usvajanju Operativnog plana zimskog održavanja opštinskih puteva i ulica na području opštine Bogatić, za zimski period 2021/2022. godine.

Takođe, doneto je Rešenje o dodeli godišnjih nagradnih studentskih stipendija za školsku 2021/2022.godinu studentima sa teritorije opštine Bogatić, a nekoliko tačaka dnevnog reda se odnosilo na Program poslovanja JKP „Bogatić“ Bogatić, kao i na donošenje Rešenja o davanju u zakup građevinskog zemljišta u KO Banovo Polje, Crna Bara i Dublje.

(Izvor: Kabinet predsednika opštine Bogatić)

By Bogatić Info

Nezavisni informativni portal - Vesti iz opštine Bogatić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *