Na 22. sednici Opštinskog veća opštine Bogatić doneta je odluka o raspisivanju Javnog konkursa za učešće privrednih subjekata u sprovođenju mera energetske sanacije stambenih objekata na teritoriji opštine Bogatić.
Za realizaciju ovog projekta planirano je 6 miliona dinara, a opština Bogatić i nadležno Ministarstvo rudarstva i energetike izdvojili su po 3 miliona dinara.
Cilj sprovođenja mera energetske sanacije je unapređenje energetske efikasnosti i povećano korišćenje obnovljivih izvora energije u domaćinstvima na teritoriji opštine Bogatić.
Pravo učešća na Javnom konkursu imaju privredni subjekti koji su upisani u registar APR-a, a registrovani su kao privredna društva i preduzetnici najmanje šest meseci od dana podnošenja prijave, da nisu u stečajnom postupku i u postupku likvidacije i da imaju ateste za materijale i proizvode.
Konkursna dokumentacija za Javni konkurs može se preuzeti na internet stranici www.bogatic.rs ili lično u prostorijama Opštinske uprave opštine Bogatić. Konkurs traje 15 dana, a poslednji dan je 13. jun.
Po završenom Javnom konkursu i sprovedenoj proceduri, biće objavljen Javni poziv za građane o čemu će javnost biti blagovremeno obaveštena.

(Izvor: Kabinet predsednika opštine Bogatić)

By Bogatić Info

Nezavisni informativni portal - Vesti iz opštine Bogatić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.