Dana 09.02.2021. godine održana je 8. sednica Opštinskog veća opštine Bogatić.

Pred članovima Opštinskog veća našlo se ukupno 8 tačaka dnevnog reda. Prisutno je bilo sedam članova Opštinskog veća, a sednicom je u odsustvu predsednika opštine Bogatić i ujedno predsednika Opštinskog veća Milana Damnjanovića, predsedavao njegov zamenik Teodor Teodorović.

Članovi Opštinskog veća jednoglasno su utvrdili predlog Zaključka o davanju saglasnosti na Izveštaj o stepenu usklađenosti planiranih i realizovanih aktivnosti iz Programa poslovanja JKP „Bogatić“ Bogatić za period od 01.01. – 31.12.2020. godine, kao i predloge Zaključka o davanju saglasnosti na Programe rada Turističke organizacije opštine Bogatić za 2021. godinu i Kulturno-obrazovnog centra Bogatić za 2021. godinu.

Usvojen je Pravilnik o drugoj izmeni i dopuni Pravilnika o organizaciji i sistematizaciji radnih mesta u Opštinskoj upravi, Opštinskom pravobranilaštvu i posebnim organizacijama opštine Bogatić.

Donet je Program mera podrške za sprovođenje poljoprivredne politike i politike ruralnog razvoja za područje teritorije opštine Bogatić za 2021. godinu. Takođe, doneto je Rešenje o utvrđivanju ekonomske cene programa vaspitanja i obrazovanja u Predškolskoj ustanovi „Slava Ković“ Bogatić za 2021. godinu.

By Bogatić Info

Nezavisni informativni portal - Vesti iz opštine Bogatić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *