Omladina OO SNS Bogatić danas je organizovala humanitarnu akciju podele novogodišnjih paketića u opštini Bogatić. Sredstva za kupovinu paketića obezbeđena su od strane članova omladine, stranačkih funkcionera i svih članova Opštinskog odbora.

Prenosimo saopštenje OO SNS Bogatić u celosti:


U susret predstojećim novogodišnjim i božićnim praznicima, aktivisti Saveta za mlade Opštinskog odbora Srpske napredne stranke u Bogatiću, naša vredna i humana omladina organizovala je akciju podele novogodišnjih paketića.
Posetama na kućnim adresama usrećili su veliki broj mališana iz Bogatića i okoline. 

Sredstva za kupovinu paketića obezbeđena su od strane članova omladine, stranačkih funkcionera i svih članova Opštinskog odbora.

Prilikom današnje akcije podele paketića poštovane su sve obavezne epidemiološke mere i preporuke Kriznog štaba u borbi protiv koronavirusa.
„Želeli smo našoj dragoj deci da ulepšamo praznike, da im poželimo sve najbolje, da prevaziđu poteškoće i da imaju bezbrižno detinjstvo. U 2021. godini želimo im da budu zdravi i veseli i da slušaju svoje roditelje, da se igraju i međusobno druže, ali i da vredno i marljivo uče. Mi o najmlađima članovima našeg društva razmišljamo na način da oni jesu budućnost ove zemlje. 

Istinsko oduševljenje na njihovim licima kada su nas ugledali, taj nevini i iskreni osmeh prilikom druženja i slikanja sa Deda Mrazom za sve nas iz Saveta za mlade predstavlja veliku sreću i zadovoljstvo. Ta slika ostaje zauvek urezana u sećanju, kako njima, tako i nama i to je ono što ćemo svi zajedno pamtiti“, izjavila je poverenik Saveta za mlade OO SNS Bogatić, Jelena Maletić.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *