Povodom predstojećih Novogodišnjih praznika predsednik opštine Bogatić Milan Damnjanović čestitao je novu 2021. godinu svim građanima opštine Bogatić.

Predsednik opštine Bogatić Milan Damnjanović je preko svog oficijalnog fejsbuk profila poželeo sve najbolje svojim sugrađanima u 2021. godini. Prenosimo tekst u celosti:

„Dragi i poštovani sugrađani,

Želim vam u Novoj 2021. godini dobro zdravlje, ličnu i porodičnu sreću, uspeh na poslovnom planu, mir i blagostanje.
 
Odlazeća godina je bila prepuna izazova, neizvesnosti i teških odluka – da se ne ponovi! Sa mnogo više optimizma i nade gledamo u narednu, u kojoj ćemo više da napredujemo, da budemo još bolji i vredniji ljudi, da gradimo i čuvamo prave vrednosti, da negujemo i poštujemo našu ljudskost i humanost, solidarnost i toleranciju.

Menjajmo zajedno sliku o našoj Mačvi i našem Bogatiću, jedinstveni i složni. Učinimo našu lokalnu zajednicu lepšom i zdravijom za život, bogatijom i prosperitetnijom za budućnost naše dece. 

U lokalnoj samoupravi želimo da stvaramo ambijent za brži i snažniji razvoj privrede, da pružimo veću podršku porodici i da mladim ljudima obezbedimo siguran posao i egzistenciju. Verujem u sve nas – imamo snage, volje i energije za uspešno prevazilaženje problema i ostvarivanje svih zacrtanih ciljeva! 

Srećna Nova godina!“

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *