Opštinski Odbor Srpske Napredne Stranke Bogatić izdao je saopštenje povodom humanitarne aktivnosti članova Mesnog Odbora Srpske Napredne Stranke Bogatić, prenosimo saopštenje u celosti:

Aktivisti Mesnog odbora Srpske napredne stranke Bogatić realizovali su još jednu u nizu humanitarnih akcija kako bi pomogli višečlanim porodicama sa malom decom. Značajnu pomoć u vidu namirnica, odeće, igračaka, sredstava za higijenu i paketa dobila je jedna porodica iz Bogatića.

Aktivisti SNS-a najavili su da će nastaviti sa organizacijom humanitarnih akcija na području Bogatića kako bi pomogli svima onima kojima je pomoć preko potrebna. Pored uručene pomoći koja je obezbeđena iz ličnih prihoda funkcionera, najvažniji aspekt ovih akcija odnosi se na ukazanu podršku i pažnju, lepu reč i ohrabrenje za svakog člana našeg društva.

Sagledavanje potreba sugrađana, razgovor o problemima sa kojima se susreću i njihovo rešavanje je pokretačka snaga i ideja vodilja u radu Opštinskog odbora Srpske napredne stranke u Bogatiću.

By Bogatić Info

Nezavisni informativni portal - Vesti iz opštine Bogatić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *