Opštinski odbor Srpske napredne stranke Bogatić najoštrije osuđuje najnovije napade na predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića.

Postalo je sasvim jasno da se u bolesnoj mržnji koju „korumpirani i istrošeni političari predvođeni sa 619 miliona evra teškim Draganom Đilasom“ neskriveno pokazuju prema svemu onome što personifikuje lik i delo predsednika Vučića, prelazi granica elementarne ljudskosti i civilizacijske pristojnosti.

Medijska mašinerija tajkuna Dragana Đilasa po koji zna koji put do sada, ne bira sredstva i metode u malicioznim pokušajima da povrede čoveka kojeg ne mogu pobediti ni na jednom jedinom polju.
Ovaj put se napada i ugrožava život Danila Vučića, sina predsednika republike, kreiranjem i podmetanjem najgnusnijih mogućih laži.

Poručujemo im jasno i glasno da neće uspeti u svojim gadostima i pretnjama da većinskoj, pristojnoj i modernoj Srbiji ponovo nametnu krađu, lopovluk i nerad. To se više nikada neće desiti jer će Srbija i njeni građani na slobodnim i demokratskim izborima uvek izabrati politiku i prepoznati i nagraditi postignute rezultate Srpske napredne stranke i predsednika Vučića.

Ostaci propalog bivšeg režima su do sada već trebali da znaju i da dobro nauče, da na ovaj način neće uspeti u svojoj nameri da uplaše i uspore predsednika Vučića, naprotiv, još će snažnije i marljivije da nastavi svoju svakodnevnu borbu za napredak i prosperitet naše Srbije i stvaranje lepše budućnosti za sve njene građane. Mi ćemo mu u toj borbi, kao i do sada, pružati bezrezervnu pomoć i podršku.

(SAOPŠTENJE OO SNS BOGATIĆ)

By Bogatić Info

Nezavisni informativni portal - Vesti iz opštine Bogatić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *