Prenosimo saopštenja Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Bogatić u celosti:

„Poverenik i članovi Saveta za nacionalne manjine Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Bogatić nastavljaju aktivnosti usmerene ka poboljšanju društvenog položaja i životnog standarda građana opštine Bogatić koji su pripadnici nacionalnih manjina.
U prijatnom razgovoru i druženju sa njima evidentiraju se tekući problemi sa kojima se svakodnevno susreću i pokušavaju iznaći konkretna rešenja. U Crnoj Bari i Banovom Polju naši aktivisti su socijalno ugroženim porodicama podelili pakete sa osnovnim životnim namirnicama i sredstvima za ličnu higijenu, dok su petočlanoj porodici iz Bogatića uručili građevinski materijal kako bi završili započetu sanaciju stambenog objekta. Sredstva za realizaciju ovih akcija obezbeđena su iz ličnih prihoda funkcionera OO SNS Bogatić.
S obzirom na prirodu i karakter preduzetih aktivnosti, a uz uvek prisutnu ogromnu volju i želju da se građanima pomogne, Opštinski odbor Srpske napredne stranke Bogatić će i u narednom periodu nastaviti sa organizovanjem i sprovođenjem radnih i humanitarnih akcija gde god se ukaže potreba.“

„Aktivisti i funkcioneri Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Bogatić nastavljaju da razgovaraju sa svojim prvim komšijama. I ovog četvrtka su se družili sa sugrađanima na Info štandu koji je organizovan ispred stranačkih prostorija.
Zainteresovanim građanima deljen je promo materijal i SNS Informator putem kojeg se mogu detaljnije upoznati sa najnovijim informacijama iz zemlje i inostranstva, kao i sa najznačajnijim vestima koje se tiču same organizacije, koncepta rada i postignutih rezultata naše političke organizacije.
Naši aktivisti su se u neposrednom razgovoru sa građanima uverili u ogromnu podršku koju uživa Srpska napredna stranka i predsednik Aleksandar Vučić. Opštinski odbor SNS Bogatić se zahvaljuje na ukazanom poverenju i obećava da će još posvećenije i marljivije nastaviti rad u interesu svih građana opštine Bogatić.“

(Izvor: OO SNS Bogatić)

By Bogatić Info

Nezavisni informativni portal - Vesti iz opštine Bogatić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *