Prenosimo saopštenje Opštinskog Odbora Srpske napredne stranke Bogatić povodom organizovanja humanitarne akcije:

„U susret nedelji 17. oktobru koji se obeležava kao Međunarodni dan siromaštva aktivisti Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Bogatić organizuju posete porodicama koje spletom nesrećnih okolnosti (građanski rat na prostoru bivše Jugoslavije, izbeglištvo, gubitak posla, teška bolest itd.) žive u teškim životnim uslovima i kojima je svaki vid pomoći preko potreban.
Učinjeni mali znak pažnje u vidu simboličnog poklona i upućena topla reč ohrabrenja i podrške našim dragim sugrađanima i te kako znači i prija. Oni su i pored lošijeg materijalnog stanja i narušenog zdravlja prepuni optimizma i nade u bolje sutra jer znaju da se naša zemlja predvođena predsednikom Vučićem kreće u pravom smeru, ali i da uvek mogu računati na pomoć Srpske napredne stranke.
Opštinski odbor Srpske napredne stranke Bogatić nastaviće i u narednom periodu da sprovodi akcije koje imaju humanitarni karakter i da pomaže i solidariše se svim članovima našeg društva kojima je takva pomoć i potrebna.
Prilikom sprovođenja ove akcije, aktivisti su se pridržavali svih propisanih mera i preporuka u borbi protiv koronavirusa.“

OO SNS Bogatić organizuje svakog četvrtka Info štand ispred stranačkih prostorija, tako je bilo i ovonedeljnog četvrtka. Prenosimo saopštenje povodom organizovanja Info štanda:

„I ovog četvrtka na usluzi sugrađanima našli su se aktivisti Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Bogatić.
Na Info štandu, ispred stranačkih prostorija u samom centru varošice, razgovarali su sa svojim komšijama o problemima i poteškoćama sa kojima se svakodnevno susreću i načinima njihovog uspešnog rešavanja.
Građanima je deljen poslednji broj SNS „Informatora“ i drugi promotivni materijal.
Uvek spremni da saslušaju pitanja, sugestije, pohvale, ali i kritike, naprednjaci Bogatića u neposrednom kontaktu sa narodom žele da pruže podršku i pomognu, kako običnom čoveku, tako i široj društvenoj zajednici.“

(Izvor: OO SNS Bogatić)

By Bogatić Info

Nezavisni informativni portal - Vesti iz opštine Bogatić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *