U nastojanjima da se našem uspešnom atletičaru, reprezentativcu naše zemlje i uzornom sugrađaninu Aleksandru Grnoviću obezbede optimalni uslovi za rad i ostvarivanje vrhunskih sportskih rezultata, opština Bogatić se obavezala da pomogne Aleksandru sa 40.000 dinara mesečno, odnosno 480.000 dinara godišnje.


„U razgovorima koje smo prethodno vodili sa njim došli smo do zajedničkog zaključka da je to iznos koji bi doprineo finansijskoj stabilnosti i sigurnosti i koji bi omogućio njegov dalji nesmetan razvoj i napredak, naročito u ovoj olimpijskoj godini kada se Aleksandar bori da ostvari olimpijsku normu. Mi svi iz lokalne samouprave verujemo u njega i njegov stručni tim i ubeđeni smo da će nas u narednom periodu obradovati vrhunskim ostvarenjima, kao što je to činio i do sada.

U nama će uvek imati iskrenog prijatelja i nekoga na koga se uvek može osloniti, u svakom trenutku i u svakoj situaciji. Samo napred Aleksandre, hrabro do velikih pobeda i novih rekorda“, izjavio je predsednik opštine Bogatić Milan Damnjanović.

By Bogatić Info

Nezavisni informativni portal - Vesti iz opštine Bogatić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *