Danas je predsednik opštine Bogatić, Milan Damnjanović u prostorijama Javnog beležnika u Šapcu, a po prethodno dobijenom ovlašćenju od strane Skupštine opštine Bogatić i pribavljenom mišljenju Opštinskog pravobranioca, zaključio ugovor o otuđenju neizgrađenog građevinskog zemljišta bez naknade sa investitorom, Privrednim društvom „SENSUSS STILL“, doo Bogatić.

„Pred nama je realizacija investicionog projekta  – izgradnja hladnjače i sušare za voće i povrće, koji obuhvata ulaganja u vrednosti od najmanje tri milona evra i zapošljavanje najmanje 70 lica na neodređeno vreme, a od toga broja najmanje deset sa visokom stručnom spremom. Raduje me što se postepeno, ali kontinuirano približavamo samom završetku procesa koji bi doveo do povećanja broja zaposlenih u lokalnoj privredi i značajno uticao na povećanje naših prihoda. 
Nekoliko ovakvih i sličnih investicija bi nesumnjivo ubrzali tok našeg privrednog razvoja, a benefite bismo osetili svi, od privrede, preko javnog sektora, do građana koji bi na taj način dobili veće mogućnosti za ostanak u svom domaćinstvu, sa svojima najbližima, i u svojoj opštini. Nastavićemo da svakodnevno radimo na realizaciji progresivnih ideja i ubeđen sam da ćemo učiniti ogroman iskorak po mnogim pitanjima“, napisao je predsednik opštine Bogatić, Milan Damnjanović na svojoj zvaničnoj fejsbuk stranici.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *