Juče je počela izgradnja trotoara u Mesnoj zajednici Glušci, u ulici Miće Perišića u ukupnoj dužini od 1700 metara. Početak radova na izgradnji trotoara obišli su predsednik opštine Bogatić, Milan Damnjanović i predsednik Skupštine opštine Bogatić, Siniša Puzić.

Javnom nabavkom je predviđeno i da se u ulici Sveto polje u Mesnoj zajednici Bogatić izgradi novi trotoar u ukupnoj dužini od 2400 metara. 

Izvođač radova je firma Stobeks iz Loznice.
„Usled nestabilne finansijske situacije u lokalnom budžetu, bili smo primorani da pričekamo sa uvođenjem izvođača radova u posao, ali sada izražavam zadovoljstvo zbog činjenice da će još dve ulice koje su izuzetno opterećene saobraćajem zbog blizine državnog puta IB reda Sremska Mitrovica – Bogatić, dobiti nove trotoare, koji će umnogome podići bezbednost učesnika u saobraćaju, a naročito naše dece i starijih sugrađana, koji usled godina i bolesti zajedno predstavljaju visoko rizične kategorije.


Nastojaćemo da i ostala mesta sa teritorije naše lokalne samouprave u narednom periodu dobiju ovakvu infrastrukturnu investiciju jer budućnost je u stvaranju i obezbeđivanju što lepših i sigurnijih uslova za život svih građana opštine Bogatić, bez izuzetaka“, napisao je na svojoj oficijalnoj fejsbuk stranici predsednik opštine Bogatić, Milan Damnjanović.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *