Proizvođači iz opštine Bogatić prisustvuju Sajmu voćarstva, povrtarstva i vinogradarstva u Beogradu. Troškove posete sajmu finansira opština Bogatić podržavajući na ovaj način povrtare i voćare.

U prisustvu velikog broja izlagača i posetilaca, Branislav Nedimović, ministar poljoprivrede u Vladi Republike Srbije otvorio je Međunarodni sajam voćarstva, povrtarstva i vinogradarstva Agro Belgrade.

Prvog dana sajam su organizovano posetili i zainteresovani poljoprivredni proizvođači iz opštine Bogatić.

S obzirom na ekspanziju voćarstva i povrtarstva u Mačvi, za posetu sajmu u organizaciji Opštine Bogatić vladalo je veliko interesovanje, a za svaku pohvalu je što su svi zainteresovani poljoprivredni proizvođači imali priliku da sajam posete besplatno. Naime, troškove prevoza i ulaznice za sajam finansirala je Opština Bogatić podržavajući tako poljoprivredne proizvođače koji se prevashodno bave povrtarskom i voćarskom proizvodnjom.

Agro Belgrade je međunarodni sajamsko-konferencijski događaj koji je okupio najvažnije kompanije iz oblasti voćarstva, povrtarstva i vinogradarstva, kao i poljoprivredne zadruge iz Srbije, regiona i inostranstva. Sajam će biti otvoren do 29. januara.

(Izvor: Mačvapress)

By Bogatić Info

Nezavisni informativni portal - Vesti iz opštine Bogatić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *