Predsednik Aleksandar Vučić obišao je radove na mostu na Savi kod Šapca, a na putu za Gornje Nedeljice gde će u 15 časova razgovarati sa građanima.

Mi ćemo ići preko ovog mosta već krajem sledeće godine, rekao je Aleksandar Vučić u razgovoru sa radnicima na mostu.

„Nije naš posao da blokiramo, već da gradimo mostove“, napisao je Vučić na Instagram nalogu uz fotografiju sa mosta na Savi gde su u toku radovi.

Ceo auto-put Ruma–Šabac trebalo bi da otvorimo do polovine 2023. godine, izjavio je Vučić prilikom obilaska radova na mostu na Savi kod Šapca.

Vučić je rekao da je primetan neverovatan napredak u odnosu na pre šest meseci i na pre godinu dana kada je obilazio radove. Ponovio je da će se novim koridorom od Šapca do Beograda stizati za nekih 40 ili 45 minuta auto-putem.

„Ovde gradimo potpuno novi auto-put da bismo zaobišli sela i sada će biti neuporedivo brže“, rekao je Vučić.

Ocenio je da je novi auto-put za Srem i Mačvu nešto neverovatno, „druga dimenzija“.

„Velika stvar za našu zemlju. Mnogo para, ali dobro rade Azerbejdžanci. Platili smo sve iz budžeta i zato sam ponosan, to pokazuje snagu Srbije. Srce treperi, milina kada vidite kako se gradi u našoj zemlji sve što nije rađeno godinama“, rekao je Vučić, koji je ovom prilikom razgovarao sa radnicima o njihovom statusu i pravima.

Aleksandar Vučić će od 15 sati razgovarati sa građanima sa područja 12 sela jadarskog kraja u kojima postoji najviši stepen zabrinutosti zbog istraživanja koja obavlja kompanija „Rio Tinto“.

(Izvor: RTS / Instagram)

By Bogatić Info

Nezavisni informativni portal - Vesti iz opštine Bogatić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *