Danas je predsednik opštine Bogatić Milan Damnjanović primio vakcinu kineskog proizvođača „Sinofarm“. Tom prilikom pozvao je sve sugrađane da se prijave za vakcinaciju. Vakcinisanje se obavlja na dva punkta u Klenju i Dublju, prijavu za vakcinisanje možete izvršiti i jednim klikom na baner „eUprave“ preko portala Opštinske Uprave (bogatic.rs).

 
„Danas sam primio vakcinu kineskog proizvođača “Sinofarm“. Zahvaljujući ljubaznom medicinskom osoblju, sve je proteklo u najboljem mogućem redu, a želja mi je bila da ličnim primerom ohrabrim svoje sugrađane da učine isto. Iskreno verujem u proces vakcinacije i medicinsku struku koja je dala saglasnost i odobrenje za  početak masovne imunizacije stanovništva. 
 
Sve vakcine koje su odobrile zvanične zdravstvene institucije Republike Srbije su dobre i imaju zajednički cilj – pobediti koronavirus i zaštiti milione nedužnih života. Pozivam ovim putem sve građane opštine Bogatić da se prijave za vakcinaciju, da pokažu odgovornost i da na taj način zaštite, kako sebe, tako i sve one oko sebe.“, izjavio je predsednik opštine Bogatić Milan Damnjanović.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *