Crveni krst Bogatić je ponovo organizovao jednodnevni izlet za dobrovoljne davaoce krvi. Prva grupa je juče išla u Banju Vrujce, za 21. i 22. avgust planirani su odlasci za još dve grupe.

„To je skromna „nagrada“ za humane ljude koju oni ne očekuju jer u akcijama dobrovoljnog davanja krvi učestvuju iz drugih pobuda, ali joj se raduju zbog ukazane pažnje.

Planirana su još dva odlaska u Banju Vrujci 21. i 22. avgusta. Svi koji su zainteresovani treba da se prijave u svojim mesnim organizacijama Crvenog krsta i organizovaćemo odlazak za sve koji budu želeli. Izlet je celodnevni, a za davaoce krve su osim prevoza obezbeđeni doručak i ručak, kao i besplatna ulaznica za olimpijski banjski bazen“, rekla je Jelena Nikolić, sekretarka Crvenog krsta Bogatić i pozvala sve učesnike akcija dobrovoljnog davanja krvi u proteklih godinu dana da se na vreme prijave.

Izlet se organizuje za sve davaoce koji su u proteklih godinu dana dobrovoljno dali krv, kao i za humane ljudi koji su se odazvali pozivu na bilo kojoj akciji, ali iz zdravstvenih ili drugih razloga nisu mogli da daju krv.

By Bogatić Info

Nezavisni informativni portal - Vesti iz opštine Bogatić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *