Ovih dana svi smo svedoci velike frekvencije saobraćaja u Bogatiću i Mačvanskom Belotiću zbog radova na rekonstrukciji državnog puta IB reda Sremska Mitrovica – Bogatić u ukupnoj dužini od 10 kilometara. Radovi se trenutno obavljaju na putu između Bogatića i Mačvanskog Metkovića.

Povodom radova na ovom izuzetno važnom putnom pravcu u opštini Bogatić, saopštenje je stiglo iz Kabineta predsednika opštine Bogatić Milana Damnjanovića koje prenosimo u celosti:

„Nakon nekoliko dopisa koje je rukovodstvo opštine Bogatić uputilo Ministarstvu građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture i Javnom preduzeću „Putevi Srbije“ u kome je traženo da se na teritoriji opštine Bogatić izvrši rekonstrukcija putne mreže u nadležnosti Republike, dobijen je pozitivan odgovor.

Ogromna frekvencija saobraćaja,a naročito teških kamiona dovela je do oštećenja putne infrastrukture na teritoriji naše opštine, te je bila potrebna hitna intervencija na sanaciji nekoliko putnih pravaca.

Javno preduzeće „Putevi Srbije“ preko upravljača puta, Javnog preduzeća za puteve „Valjevo“ otpočelo je radove na rekonstrukciji državnog puta IB reda Sremska Mitrovica – Bogatić u ukupnoj dužini od 10 kilometara, a nakon završetka ovog, očekuje se sanacija kolovoza na još nekoliko putnih pravaca.

Danas su radove obišli predsednik Skupštine opštine Bogatić Siniša Puzić i pomoćnik predsednika opštine Bogatić Matija Milovanović.

By Bogatić Info

Nezavisni informativni portal - Vesti iz opštine Bogatić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *