Dečak iz Badovinaca N.N.(9) nestao je juče kod reke Drine. U potrazi učestvuju i ronioci, ali se još uvek ne zna da li se dečak utopio, dok se njegovi najbliži nadaju da će ga pronaći živog.

Devetogodišnji dečak N.N. iz Badovinaca čiji je nestanak u sredu u 19 časova, policiji u Bogatiću prijavio njegov otac Radiša Nikolić, još nije pronađen, rekao je za „Novosti“ Zoran Obradović, viši javni tužilac u Višem javnom tužilaštvu u Šapcu.

Time su demantovane vesti iz medija iz dečakovog sela, da je jutros pronađeno njegovo beživotno telo.

Tužilac Obradović kaže da je akcija policije i žandarmerije na Drini, i oko nje, sveobuhvatna i da ne staje. Strahuje se da, zbog dubine vode, nema rezultata. Ipak, postoji nada da je dečak možda živ jer telo još uvek nije nađeno.

Roditelji su njegov nestanak prijavili policiji u Bogatiću juče oko 19 časova. Otac i majka bili su u nadnici, gde su otišli ranim jutrom, a kad su se vratili videli su da njihov devetogodišnji sin nije u kući.

Krenula je opšta potraga, roditelja, srodnika, prijatelja meštana Mačve, policije žandarmerije i ronilaca.

„Nivo Drine je baš juče, kada je nestao dečak, bio isuviše veliki kao retko kada ovog leta, što uliva strah“, rekli su za „Novosti“ meštani iz Badovinaca.

„Reka je toliko bila silovita da je roniocima skidala kape. Dečak u njoj, po svoj prilici, ako je u nju kročio, i ako se bilo šta neplanirano dogodilo bio je nemoćan. Ovih dana reka nije bila tako velika.

Nešto se tu ne slaže. Kako to da su na obali nađene suve dečakove kupaće gaćice. Postoji tračak nade da se dečak možda nije utopio i to svi priželjkuju jer bi značilo da je još živ“, kaže jedan meštanin Badovinaca.

Dečak je poslednji put viđen juče oko 9 sati kada se biciklom od kuće u selu uputio do reke gde nedaleko od obale imaju kolibu. Iako u ovom kraju ima vikendica dečaka niko nije primetio.

(Izvor:V.M/Novosti/S.Babović)

By Bogatić Info

Nezavisni informativni portal - Vesti iz opštine Bogatić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *