Posle više decenija čekanja žitelji ulice Sveti Sava u Klenju dobili su nov asfalt. Čim su vremenski uslovi to dozvolili, otpočeli su radovi na rekonstrukciji kolovoza u dužini od 1.400 metara. Stari asfalt zamenjen je novim slojem, a u dinamiku i kvalitet izvođenja radova uverili su se i predstavnici lokalne samouprave i mesne zajednice.
Po rečima zamenika predsednika opštine Bogatić Teodora Teodorovića sam proces realizacije infrastrukturnih projekata prolazi kroz nekoliko etapa. Od ozbiljne analize stanja na terenu i realnog sagledavanja potreba stanovništva i privrede, preko postavljanja dostavljenih zahteva građana kao prioritetnih u cilju rešavanja problema do sprovođenja projekata u završno, kvalitetno izvođenje samih radova. Takav pristup radu je pokazao najbolje rezultate i svoju društvenu, finasijsku i ekonomsku opravdanost.
Teodorović je dodao i da nakon završetka radova u Klenju, izabrani izvođač radova Preduzeće za puteve „Valjevo“ prelazi na teritoriju mesnih zajednica Belotić i Uzveće gde će takođe, biti sanirane najoštećenije deonice lokalnih puteva i ulica.

(Izvor: Kabinet predsednika opštine Bogatić)

By Bogatić Info

Nezavisni informativni portal - Vesti iz opštine Bogatić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *