Tri saobraćajke za tri minuta! Tako nešto ne pamte ni najstariji policajci u policijskoj stanici u Bogatiću. Na sreću, u dve saobraćajke pričinjena je samo materijalna šteta, a u jednoj su lakše povređene četiri devojke.
„Prvo je stigao poziv sa mesta nesreće u Bogatiću, na lokalnom putu prema Klenju. Sudarila su se dva putnička automobila koji su se kretali u suprotnom pravcu i tom prilikom su povređene četiri devojke. One su u dva sanitetska vozila transportovane najpre do Doma zdravlja u Bogatiću, a potom u šabačku bolnicu. Prema dosadašnjim informacijama zadobile su samo lakše povrede“, rekli su u policijskoj stanici.
Tek što se patrola saobraćajne policije uputila na uviđaj ove nezgode, stigao je poziv iz Dublja gde su je u direktnom sudaru dva automobila pričinjena samo materijalna šteta, a posle nepun minut javljeno je da su se u Glušcima na putu prema Sremskoj Mitrovici sudarila dva šlepera.
„Po svemu sudeći, neprilagođena vožnja zbog mokrih kolovoza je uzrok ovih saobraćajki, ali je najvažnije da nema žrtava“, naveo je izvor iz policije.

(Izvor: D,Grujić/ Telegraf)

By Bogatić Info

Nezavisni informativni portal - Vesti iz opštine Bogatić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *