Sa prvim danima proleća otpočeli su radovi na obnovi putne mreže na teritoriji opštine Bogatić. U ulici Drinska u Badovincima, sprovode se radovi na deonici državnog puta IB reda broj 20, radove su obišli predstavnici lokalne samouprave.
Predsednik opštine Bogatić Milan Damnjanović naglasio je značaj i hitnost sanacije najfrekventnijih i najoštećenijih putnih pravaca, kako onih pod ingerencijom republike, tako i onih lokalnih, koji su u nadležnosti naše opštine. Sanacija državnih puteva posledica je izvanredne saradnje koju je opština Bogatić uspostavila sa Ministarstvom građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Vlade Republike Srbije i Javnim preduzećem „Putevi Srbije“. Podsećanja radi, u toku prošle godine, rehabilitovano je trinaest kilometara državnih puteva koji prolaze teritorijom Bogatića.
Po Damnjanovićevim rečima, kroz nekoliko dana očekuje se asfaltiranje i nekoliko kilometara lokalnih putnih pravaca i ulica, i to u mesnim zajednicama Crna Bara, Klenje, Uzveće i Belotić, dok su u toku intenzivni radovi na šljunčenju atarskih (nekategorisanih) puteva u svih 14 mesnih zajednica.

(Izvor: Kabinet predsednika opštine Bogatić)

By Bogatić Info

Nezavisni informativni portal - Vesti iz opštine Bogatić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *