Opštinska Uprava u protekla dva meseca obavlja šljunčenje lokalnih i nekategorisanih puteva na području opštine Bogatić.

Uređenje atarskih puteva na području opštine je značajna aktivnost koja se finansira sopstvenim sredstvima, ove godine je izdvojeno 7.500.000,00. dinara. Na ovaj način se u Mesnim zajednicama unapređuju uslovi rada i života poljoprivrednih proizvođača, jer se omogućava lakši prilaz njivama za rad, a ujedno i bezbedniji i brži transport poljoprivrednih proizvoda.

Izvršeno je šljunčenje putnih pravaca koji se u poslednjih nekoliko godina nisu šljunčili, i to u atarima nekoliko Mesnih zajednica, trenutno se obavlja šljunčenje u Mačvanskom Belotiću.

„Potrudićemo se da rasporedimo šljunak, tako da pokrijemo što veće deonice koje su bile u najgorem stanju, to će biti od velikog značaja poljoprivrednicima da lakše dođu do svojih njiva. Zahvaljujemo se Opštinskoj Upravi Bogatić što nam je izašla u susret i razumela naše potrebe“, rekli su nam članovi Saveta mesne zajednice Belotić koji su na terenu gde se obavlja šljunčenje atarskih puteva.

By Bogatić Info

Nezavisni informativni portal - Vesti iz opštine Bogatić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *