Počela je masovna i intenzivna vakcinacija građana opštine Bogatić. Građani se mogu prijavljivati preko opštinskog sajta, a sama vakcinacija se sprovodi u odličnoj organizaciji Doma zdravlja Bogatić i to na dva punkta u Klenju i Dublju. 
 
Danas je vakcinu kineskog proizvođača „Sinofarm“ primio i direktor ove ustanove dr Aleksandar Martinović.
 
„Moja građanska dužnost je da primim vakcinu, jer je to jedini put i način da zaštitimo, kako sebe i svoje najbliže, tako i čitavo naše društvo. Želim da sopstvenim primerom pokažem da je u vakcini spas i da je povratak u normalno funkcionisanje svih nas upravo u imunizaciji stanovništva. Takođe, važno je naglasiti da su sve vakcine koje su odobrene od zvaničnih zdravstvenih institucija u Republici Srbiji dobre za građane, bez obzira na proizvođača i zemlju porekla. 
 
Koristim i ovu priliku da apelujem na sugrađane da se prijave za vakcinaciju, a  takođe i da se zahvalim svim svojim kolegama koji su pokazali profesionalni pristup radu i obavezama od samog početka izbijanja pandemije i koji su se maksimalno angažovali u zaštiti zdravlja stanovništva u ovoj dugoj i teškoj borbi protiv koronavirusa. Posle svega što smo zajedno prošli u prethodnom periodu, iskreno verujem da smo sada na dobrom putu da odnesemo i konačnu pobedu“, izjavio je dr Martinović.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *