Danas je predsednik opštine Bogatić Milan Damnjanović zajedno sa zamenikom predsednika opštine Teodorom Teodorovićem, načelnikom opštinske uprave Brankom Danilovićem i savetnikom predsednika opštine Igorom Raševićem imao radni sastanak u Ministarstvu za državnu upravu i lokalnu samoupravu.

U razgovoru sa Ministarkom za državnu upravu i lokalnu samoupravu Marijom Obradović izneti su problemi matičnih područja, preko pitanja međuopštinske i prekogranične saradnje, do E- uprave. Ministarka Obradović je obećala pomoć njenog ministarstva u realizaciji mnogobrojnih projekata koje je delegacija opštine Bogatić predstavila.

Povodom radne posete ministarstvu predsednik opštine Bogatić Milan Damnjanović napisao je na svojoj oficijalnoj fejsbuk stranici:

„Nastavljamo svakodnevnu intenzivnu saradnju sa Vladom Republike Srbije i resornim ministarstvima. Danas sam na poziv ministarke za državnu upravu i lokalnu samoupravu, gospođe Marije Obradović posetio ovo ministarstvo, zajedno sa saradnicima iz užeg rukovodstva opštine Bogatić.
Radni sastanak koji smo imali u ministarstvu za državnu upravu i lokalnu samoupravu je protekao u našem nastojanju da što bliže i kvalitetnije upoznamo našeg domaćina sa velikim brojem tema i pitanja iz delokruga svakodnevnog rada naše lokalne samouprave, a koji su iz domena nadležnosti ministarstva. Na naše veliko zadovoljstvo, ministarka Obradović i njen tim su pokazali ogromno interesovanje za sve probleme sa kojima se susrećemo.


Od problema matičnih područja, preko pitanja međuopštinske i prekogranične saradnje, do E- uprave. Ministarka Obradović je obećala pomoć njenog ministarstva u realizaciji mnogobrojnih projekata koje smo joj predstavili, a koji će našoj lokalnoj samoupravi i te kako značiti i nesumnjivo pomoći na polju modernizacije i hvatanja priključka sa ostalim sredinama koje su već poodavno uhvatile snažan zamah ka savremenim tokovima.

Takođe, potrebno je istaći da je poseban akcenat stavljen na imunizaciju stanovništva i trenutnu vakcinaciju koja je u toku. Svi građani naše opštine se mogu putem sajta opštine elektronski prijaviti za primanje vakcine, a obezbeđene su i dve lokacije (Klenje i Dublje) u kojima se sprovodi vakcinisanje. 

Zaključeno je da smo sada na dobrom putu da konačno pobedimo koronavirus, ali da je i dalje potrebno pokazivati visok stepen lične odgovornosti svakoga od nas.“

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *