Sam centar Bogatića dobio je još jednu potpuno obnovljenu kapitalnu saobraćajnicu. Završne radove na uređenju ulice Vojvode Stepe u Bogatiću obišao je predsednik opštine Bogatić Milan Damnjanović sa saradnicima i tom prilikom u razgovoru sa izvođačima i prisutnim medijima izneo svoje impresije.

„U kakvom se stanju nalazio kolovoz u ulici Vojvode Stepe najslikovitije pokazuje drastična razlika koju danas svi zajedno možemo da vidimo. O značaju i vrednosti ove investicije za građane, privredu i čitavu našu lokalnu zajednicu suvišno je i trošiti reči. U ime građana opštine Bogatić i u svoje lično ime, zahvaljujem se Ministarstvu građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture i Javnom preduzeću „Putevi Srbije“ što su nakon naših upućenih dopisa i direktnih razgovora koje smo inicirali i vodili prepoznali hitnu potrebu za ovim radovima i dali pozitivan odgovor na realizaciju čitavog ovog posla.

Izuzetno me raduje što je u toku ove godine na teritoriji opštine Bogatić ukupno rehabilitovano 13 kilometara državnih puteva, ali sam takođe svestan neprestane potrebe daljeg ulaganja u putnu infrastrukturu, kao i svih problema koji prate ovu tematiku (obezbeđivanje finansijskih sredstava, velika frekventnost i opterećenost saobraćaja, pojava pretovara teških kamiona i slično). Upravo iz tog razloga nastavićemo našu istrajnu borbu da našu putnu mrežu iz godine u godinu poboljšavamo i činimo je što kvalitetnijom i bezbednijom za sve učesnike u saobraćaju. Verujem da je pred nama još mnogo novih asfaltiranih kilometara, kako na državnim putnim pravcima koji prolaze kroz našu teritoriju, tako i na našim lokalnim putevima i ulicama“, zaključio je Milan Damnjanović.

(Izvor: Kabinet predsednika opštine Bogatić)

By Bogatić Info

Nezavisni informativni portal - Vesti iz opštine Bogatić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *