Prvi fudbaler rođen 2006. godine koji je imao priliku da zaigra na zvaničnoj utakmici Crvene zvezde bio je mladi Veljko Vukojević koji je dobio priliku u kup utakmici odigranoj u Kruševcu i to u finišu meča.
„Velika čast i privilegija. Hvala stručnom štabu na ukazanom poverenju, drago mi je što sam imao priliku na terenu da budem i sa sjajnim i iskusnim fudbalerima, ali i drugarima iz Omladinske škole. Lepa motivacija pred večiti derbi u omladinskoj konkurenciji koji nas čeka u petak, ali i ne samo za to, već i za sve ono što je ispred mene u narednom periodu. Zbog ovakvih stvari se trenira fudbal i ovo je ono što je najlepša moguća stvar za svakog dečaka – da istrči u dresu kluba za koji navija“, emotivno će Vukojević.
Mladi krilni napadač rodom iz Mačvanskog Belotića sa nadimkom „Runi“, uspeo je da za 11 minuta na teren pokaže da poseduje izuzetne brzinske sposobnosti.
„Bila je utakmica već rešena kada smo ušli na teren, ali smo videli još dva gola i to od Mijatovića i Šljivića sa kojima sam bio saigrač kada smo osvojili Kadetsku ligu Srbije. Čestitam im, kao i mom sadašnjem saigraču Milosavljeviću. Čuo sam posle meča da je treći najmlađi debitant u istoriji kluba, nije mala stvar. Takođe, hvala mojoj porodici i prijateljima što su uvek uz mene“, zaključio je Vukojević.

(Izvor: crvenazvezdafk)

By Bogatić Info

Nezavisni informativni portal - Vesti iz opštine Bogatić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *