Štab za vanredne situacije opštine Bogatić juče je na održanoj vanrednoj sednici doneo je odluku o uspostavljanju i otvaranju punkta za masovnu imunizaciju lokalnog stanovništva u Zdravstvenoj ambulanti Dublje, ulica Kralja Aleksandra 26 u Dublju i Zdravstvenoj ambulanti Klenje, ulica Nikole Tesle 4 u Klenju.

Na dva punkta za vakcinaciju protiv Kovida-19, u zdravstvenim ambualantama u Dublju i Klenju, prvog dana masovne vakcinacije u opštini Bogatić, prvu dozu vakcine je primilo 72 ljudi.

U prvoj isporuci u Dom zdravlja Bogatić je stiglo 180 doza Sinofarm vakcine. Vakcinacija se nastavlja sutra.

Dr Aleksandar Martinović, direktor Doma zdravlja je obišao oba vakcinalna punkta i uverio se da je vakcinacija dobro organizovana, a zdravstveni radnici svoj posao obavljao odgovorno i profesionalno.

On je pozvao sve građane da se putem portala E-uprave ili kol centra prijave za vakcinaciju.

Sve informacije o svim uslugama Doma zdravlja građani naše opštine mogu da dobiju pozivom na brojeve telefona 7786-306 i 7787-568.
Telefonska centrala Doma zdravlja je servisirana i oba telefona su dostupna.
One thought on “Na dva punkta za vakcinaciju u Klenju i Dublju danas vakcinisano 72 ljudi, vakcinacija se nastavlja i sutra”
  1. Svaka cast zaposlenima u domu zdravlja bogatic danas sam otisao da se vakcinisem dr slavica koic jenodbila da me vakcinise jebo joj mater onaj ko je tu postavio

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *