Centar Bogatića, središta ravne Mačve, nikada nije lepše izgledao, nego sad posle potpuno obnovljene saobraćajnice u Ulice vojvode Stepe, pišu „Novosti“.

Milan Damnjanović, predsednik ove mačvanske opštine, ne krije ponos onim što je učinjeno, tim pre jer se zna u kakvom je stanju bio kolovoz u Ulici vojvode Stepe.

„Novo lice ulice sve govori. O značaju i vrednosti ove investicije za sugrađane, privredu i čitavu našu lokalnu zajednicu suvišno je i trošiti reči. U ime sugrađana opštine Bogatić i u svoje lično ime, zahvaljujem se Ministarstvu građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture i Javnom preduzeću „Putevi Srbije“ što su nakon naših upućenih dopisa i direktnih razgovora koje smo inicirali i vodili prepoznali hitnu potrebu za ovim radovima i dali pozitivan odgovor na rad na ovom velikom poslu. Izuzetno me raduje što je u toku ove godine na području opštine Bogatić rehabilitovano 13 kilometara državnih puteva, ali sam takođe svestan neprestane potrebe daljeg ulaganja u putnu infrastrukturu, kao i svih problema koji prate ovu tematiku (obezbeđivanje para, velika frekventnost i opterećenost saobraćaja, pojava pretovara teških kamiona i slično)“, kaže predsednik Damnjanović.

Čelnik Bogatića i Mačve ističe da nastavljaju „istrajnu borbu da putnu mrežu iz godine u godinu poboljšavaju i čine je što kvalitetnijom i bezbednijom za sve učesnike u saobraćaju“.

„Verujem da je pred nama još mnogo novih asfaltiranih kilometara, kako na državnim putnim pravcima koji prolaze kroz našu teritoriju, tako i na lokalnim putevima i ulicama“, poručuje Milan Damnjanović, predsednik opštine Bogatić.

(Izvor: V. Mitrić / Novosti)

By Bogatić Info

Nezavisni informativni portal - Vesti iz opštine Bogatić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *