Danas je održana devetnaesta sednica Skupštine opštine Bogatić, pred odbornicima se našlo ukupno 18 tačaka dnevnog reda.
Usvojena je Odluka o donošenju godišnjeg Programa zaštite, uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta na teritoriji opštine Bogatić za 2022. godinu, kao i Odluka o Opštinskoj upravi opštine Bogatić. Takođe, podržan je i predlog Odluke o utvrđivanju erozivnih područja i mera za sprečavanje šteta od erozije na teritoriji opštine Bogatić.
Predlozi Zaključka o davanju saglasnosti na Program rada Narodne biblioteke „Janko Veselinović“ Bogatić za 2023. godinu i Finansijskog plana Narodne biblioteke „Janko Veselinović“ Bogatić za 2023. godinu i Zaključka o usvajanju Narativnog Izveštaja o radu Centra za socijalni rad „Bogatić“ u Bogatiću za 2021. godinu su jednoglasno usvojeni.

Pred odbornicama su se našle i tačke koje su se odnosile na poslovanje Javno komunalnog preduzeća „Bogatić“ Bogatić, i to Izveštaj o radu za 2021. godinu i Izveštaj o stepenu usklađenosti planiranih i realizovanih aktivnosti iz programa poslovanja JKP-a za prvih šest meseci tekuće godine.
Rešenja o konstataciji prestanka dužnosti članstva i o imenovanjima u školskim odborima u Mačvanskoj srednjoj školi u Bogatiću i u nekoliko osnovnih škola sa teritorije opštine je takođe bio deo današnjeg dnevnog reda, kao i Upravnog odbora Centra za socijalni rad „Bogatić“.

(Izvor: Kabinet predsednika opštine Bogatić)

By Bogatić Info

Nezavisni informativni portal - Vesti iz opštine Bogatić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *