Uhapšen muškarac koji je komšiju polio benzinom i zapalio ga. On je sa lisicama na rukama večeras je priveden u policijsku stanicu u Bogatiću.

Z.D.(58) iz Dublja, kod Bogatića, koji je sinoć oko 21 sat benzinom polio i zapalio komšiju R.M.(62) policija u Bogatiću je locirala i uhapsila večeras oko 18 sati.

Uprkos intenzivnoj policijskoj potrazi tokom noći i danas, u koju je bilo uključeno više policijskih patrola, Z.D. je izbegavao hapšenje sve do večeras kada ga je patrola pronašla u jednoj kolibi na periferiji Dublja, prema Zminjaku.

Z.D. je sinoć u alkoholisanom stanju, sa ranije pripremljenom flašom benzina i upaljačem, došao pred kuću komšije R.M. Pozvao ga je da izađe i posle kraće svađe polio benzinom i zapalio.

Nesrećni čovek je prebačen u šabačku bolnicu sa opekotinama drugog i trećeg stepena na 60 odsto tela, od glave do nogu.

„Zbrinut je u intenzivnoj nezi, pošto je u teškom stanju, priključen je na mehaničku ventilaciju i nakon što je njegovo stanje stabilizovano transportovan je na Klinku za plastičnu hirurgiju u Beograd“, rekli su u šabačkoj bolnici.

U Dublju meštani nerado komentarišu nesvakidašnji obračun komšija koji žive preko puta. Navode da je Z.D. pre nego što se uputio kod komšije celo veče sedeo u kafani i pio, a kasnije izgubio skrivajući se od policije.

Uhapšeni rekao porodici da se ne vraća kući. Navodno je jutros sa porodicom stupio u kontakt i poručio da se živ neće vratiti kući. Ipak, on je sa lisicama na rukama večeras je priveden u policijsku stanicu u Bogatiću, a sutra će uz krivičnu prijavu za pokušaj ubistva biti saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Šapcu.

(Izvor:Alo/Telegraf/M.G)

By Bogatić Info

Nezavisni informativni portal - Vesti iz opštine Bogatić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *