Šabačka policija je, danas, uz saglasnost Višeg javnog tužilaštva u tom gradu odredila policijsko zadržavanje do 48 časova, meštaninu Glušaca, kod Bogatića, D.S. (62), koji je osumnjičen za obljubu deteta.

Tužilac Zoran Obradović kaže da se sumnja da je osumnjičeni učinio krivično delo obljuba nad detetom.

U cilju zaštite devojčice, njenog integriteta i dostojanstva nije moguće da se saopšti više detalja.

„Izvesno je da smo, zajedno sa policijom, ovom događaju posvetili maksimalnu pažnju i sve će biti sveobuhvatno, detaljano, stručno i profesionalno sagledano, kako bi događaj bio rasvetljen sa svih strana“, kaže tužilac Obradović.

Uz izjavu devojčice slede i izjave eventualnih svedoka, kao i niz veštačenja koja će biti sprovedena i zašto će biti angažovani vrhunski stručnjaci.

Po isteku policijskog zadržavanja, osumnjičeni će biti priveden dežurnom tužiocu, koji će da odluči da li će za njega da zatraži pritvor od sudije za predhodni postupak Višeg suda u Šapcu.

Prema našim saznanjima, na meti osumunjičenog bila je devojčica koja sada ima 16 godina. Obljuba se dogodila ranije, a sada je prijavljeno.

(Izvor: Kurir / Novosti)

By Bogatić Info

Nezavisni informativni portal - Vesti iz opštine Bogatić

One thought on “Policija u Šapcu uhapsila D.S. (62) iz Glušaca, zbog obljube deteta”
  1. Ma to prevara da nema dalje mala je prostitutka da joj nema ravne a sve to uz pomoc roditelja vec je lazno prijavljivala silovanje

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *