Naša najveća priredba posvećenu agraru, 89. Međunarodni poljoprivredni sajam koji se održava u Novom Sadu otvorio je svoja vrata za posetioce zvanično od 21. – 27. maja 2022. godine.
Ovogodišnji sajam ima rekordan broj izlagača i veliki broj preduzetnika i kompanija iz 18 zemalja koji prezentuju najbolja dostignuća i napredak tehnike u oblasti poljoprivredne proizvodnje.
U ovim turbulentnim vremenima lokalna samouprava pruža svaki vid podrške našim sugrađanima, a imajući u vidu i dešavanja koja prate poljoprivredu poslednjih nekoliko meseci svakako da stoji na raspolaganju i svim našim poljoprivrednim proizvođačima. Oni su i ove godine promovisali opštinu Bogatić na najbolji mogući način, a lokalna samouprava je podržala njihovo učešće na ovogodišnjem sajmu.
Sva zainteresovana lica koja se bave poljoprivredom sa teritorije opštine Bogatić i koja žele da obiđu jedan od najvećih poljoprivrednih sajmova u regionu moći će to da urade 26. maja u 8 časova kada je organizovan polazak sa autobuske stanice

(Izvor: Kabinet predsednika opštine Bogatić)

By Bogatić Info

Nezavisni informativni portal - Vesti iz opštine Bogatić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *